Kumpulan Lirik Lagu Tarling Cirebonan

Keloas – Tati Mutia

KELOAS

Vocal : Tati Mutia
Cipt   : Yahya
Arr    : Nurya

Intro :   Cm…G  D#  C#  Cm  (2x)
Cm…C# Cm  (2x)

(*)
Cm                       C#
Keloas ati sun kaya Keloas..
Bbm                            Cm
Ngrungu sampeyan mbaleni rabi lawas
Cm                                      C#
Yen weruh mengkenen kula bli pengen
F#                          Cm
Krungu sampeyan mbaleni rabi bengen

(**)
G                                 Fm
Layang-layang murage ning pekarangan
D#                     C#           Cm
ati sun melayang keduhung kenang sampeyan

(#)
Cm                        C#
Keloas ati sun kaya Keloas..
Bbm                         Cm
Ngrungu sampeyan mbaleni rabi lawas
Cm
Keloas ati sun kaya Keloas..

Music   :   Cm G#m..C#  D#  G#m
G#m  C#  D#  G#m Cm
Cm G#m Cm, Cm G#m C#
C#  G  G#m  Cm

[Reff:]
Fm                                D#
Daripada saya lawas tambas lara
D#                             Fm
Mending pisah bagen kula dari rangda

Int : C#  D#  Fm

Fm                          D#
Kula Sumpah ora arep alad eled
D#                         Fm
Kula rela cintane ditugel boled

C#
Daripada saya lawas tambas lara
C                                  Fm
Mending pisah bagen kula dari rangda

Kembali ke : (*), (**), (#), music, Reff, (*), (**), (#)

 

Sepanggung Loroan

Sepanggung loroan – Aas Rolani

Vocal : Aas Rolani

Bli bisa diilangaken
Masih tetep bae kangen
Senajan kita wis pisahan
Ning batin kadang kelingan

Sok pengen ketemu maning
Guyonan kaya sing dingin
Sayang wong tuwa bli setuju
Kembang cinta akhire layu

Mengkenen temen nasibe badan
Cinta putus ning dalan
Senajan mung seumur jagung
Tapi gawe keyungyun
Buktine masih kebayang
Bengen sepanggung loroan

Sok pengen ketemu maning
Guyonan kaya sing dingin
Sayang wong tuwa bli setuju
Kembang cinta akhire layu

Bareng-Bareng Janji
Aas Rolani /

Durung percaya kula ning janjine
Sebab durung ana buktine

Kurang apa sih semene sayange
Pengen apa sok ngomonga bae

Dudu emas sing dipengeni
Dudu dunya sing dijaluki

Dadi apa nok sing disenengi
Mumpung lintang wulan sing nyakseni

Apa sampeyan bener tresna
Sun pasrah jiwa lan raga

Kakang bli bakal bohongan
Yen bohong kakang sumpae edan

Yu bareng-bareng janji
Muga disakseni ning gusti sing maha sucu
Sapa sing sulaya awas kudu nerima
Ning cobaane kang kuasa

Durung percaya kula ning janjine
Sebab durung ana buktine

Kurang apa sih semene sayange
Pengen apa sok ngomonga bae

Sewulan Maning
Aas Rolani

Tunggu kang sewulan maning
Yen sampeyan pengen kesanding
Aja water sun ingkar janji
Yen wis kodoh pasti bakal dadi siji

Rong taun kita pisahan
Nahan rindu ninggal kenangan
Kiyen tanggung sewulan maning
Sabar kakang aja luru ganti dingin

Cinta cerita impian kita
Kakang besuk pasti kelaksana
Rindu rintihan sing jero kalbu
Kakang sewulan maning ketemu

Mulane kang ayu dedonga
Muga ana restu sing kang kuasa

Rong taun kita pisahan
Nahan rindu ninggal kenangan
Kiyen tanggung sewulan maning
Sabar kakang aja luru ganti dingin

Mabok Bae
Aas Rolani

Aduh pusing kang
Duh aduh pusing
Pusing tujuh keliling
Rumah tangga langka senenge
Sampeyane mabok bae

Coba mikir kang dipikir dingin
Apa kakang bli isin
Wong mekaya langka luwihe
Saben dina mabok bae

Masih mending kang mabok dunya
Bisa nyukupi keluarga
Aja maboke mabok minuman
Bisa berantakan

Aduh pusing kang
Duh aduh pusing
Pusing tujuh keliling
Rumah tangga langka senenge
Sampeyane mabok bae….

PENADAH CINTA

Vocal: Gilang Andhika
Cipt  : Almin Said
Arrs : Risman
Prod : MB Record

*
Ora tek sangka ora tek duga
Demenan kita penadah cinta
Bathin kita ngenes
Cinta di giles giles

**
Tek eman eman langka katone
Kadiran ayu akeh lanange
Sira ngadu domba
Cinta di adol murah

Reff
Ngrebutaken wadon perang sampe nyadon
Saking demene pengen kelakon
Gara gara cinta sampe babak belur
Arepan mundur kepalang ancur

Nok ira racun dunia
Bertopeng sandiwara cinta

Kembali ke **, Reff, *, **.

(Kien lagu kisah nyata, dudu rekae pencipta
 Kita dewek sing nglakoni,
 gara gara cinta terjadi perang saudara
 Aja tinema tinemu ning anak putu…. ning anak putu…)

Tagged with: , , , ,
Ditulis dalam swaralakbok.com
%d blogger menyukai ini: